Mange af os lever et liv, hvor vi har travlt – både på job og derhjemme. I en hektisk dagligdag, kan vi godt få oplevelsen af at halse efter alle de opgaver og aktiviteter vi har gang i.

Kvaliteten af dét du gør, stiger markant når du er i kontakt med din iboende ro og klarhed – dit nærvær. At du kan forblive rolig, klar og venlig indeni, ligegyldig hvad der sker omkring dig er en ubeskriveligt værdifuld tilstand – og en mulig tilstand.

Meditation er en dokumenteret effektiv metode til at opnå mere ro, klarhed og indre balance. Og derved får du mere adgang til al din handlekraft, kreativitet – dine mentale hestekræfter.

Et trænings-forløb i meditation giver Jer konkrete metoder, øvelser og indsigt til hvordan I igennem en daglig praksis kan højne den personlige ro og balance i en travl hverdag.

Min baggrund for at undervise i meditation er mere end 20 års studie og praksis hos 2 tibetanske meditations -mestre:
Chökyi Nyima Rinpoche og Phakchok Rinpoche. Undervisningen jeg giver i meditation er frisat enhver religiøs kontekst, og udelukkende fokuseret på selve metoderne og teknikkerne. Min mangeårige baggrund og studie i meditation betyder for Jer at I får en autentisk og fagligt kompetent indføring.