19
maj

Henriette Becker

Jesper er et meget unikt menneske og underviser. Det finder man hurtigt ud af efter få minutters møde med ham.
Jesper er ekstremt nærværende som person, giver sig altid tid til at svare reflekteret og kvalificeret, opleves meget “professionelt klar”, og et levende eksempel på det , han fagligt underviser i.

Som noget meget befriende og udfordrende har Jesper ikke et fast koncept han putter ned over sit forløb eller kursisterne, han trækker sin teoretiske viden frem, på de tidspunkter, der er brug for den. Det betyder også at man kan tune sine organisations behov ind i forløbet.
Jesper investerer sig selv som person , hvilket er vigtigt i et netop det felt Jesper underviser i, hvor medarbejderene ofte kan føle sig personligt udfordret.

Jesper har skøn humor, er ikke bange for det svære, og formår at gabe over en meget stor spredning i medarbejdergrupperne, og på samme tid formå at få høstet ekstrem høj tillid og stor tilfredshed blandt medarbejderne hele vejen rundt.

Medarbejderne får noget helt konkret at arbejde med, og jeg er sikker på at samarbejdet med Jesper reelt har skabt en forandring for vores pædagogers daglige møde med BUPL-A.