07
jun

Michael Danø Sundsted

Jeg har gennem mere end et årti været så heldig både selv at deltage på mange af Jesper Skovlunds kurser, såvel som have mange af mine medarbejdere med.
Vi har alle haft stort udbytte af både Salgs- og kommunikationskurserne, og jeg selv har fundet stor inspiration i lederudviklingsprogrammerne.

På det personlige plan afholdes disse kurser så veltilrettelagt og nuanceret, at på trods af at have deltaget i nogle af de samme kurser flere gange, så er jeg gået derfra med ny inspiration og aha-oplevelser hver evigt eneste gang.

Jeg vil specielt fremhæve de værktøjer og oplevelser, som gør, at man bliver mere nærværende i sit samspil med andre mennesker, at man lærer at forstå andre meget bedre og dermed kan hjælpe dem, sig selv og sin virksomhed til at nå nye højder som værende ekstremt vægtige – jeg ser det som udvikling der gavner een både på jobbet og i privatlivet.

Udfra det forretningsmæssige perspektiv er der tale om en investering i mandetimer og ressourcer, men som jeg hver eneste gang har set tjene sig selv ind utallige gange – man ender ud med mere engagerede, motiverede og ansvarsbevidste medarbejdere, der hver yder langt mere end de før har gjort.

Jeg vil efter at have deltaget på mange kurser med mange forskellige undervisere til enhver tid vælge Jesper Skovlund – der er jeg sikker på resultater, som overstiger mine forventninger.